Raspored kreativnih radionica

Za sudjelovanje na kreativnim radionicama možete se prijaviti osobno u našoj trgovini na adresi Janeza Trdine 3A, ili telefonom na broj 098/412 222. U cijenu svake radionice je uključen kompletan materijal i pribor koji ćete koristiti kao i podloga na kojoj ćete raditi. Nakon završetka radionice svoj uradak možete ponijeti kući.

SVIBANJ - 2012.

02.05.2012.  ( srijeda)  od 17 do 19 h
 
POČETNI DECOUPAGE NA STAKLU
----------------------------------------------------------
Nova početna radionica za sve one koji bi se željeli okušati u  decoupage tehnici ovog puta sa obrnute lijepe staklene slike.Ne samo da čemo naučiti kako pravilno aplicirati decoupage
motiv sa salveta,već ćete raditi i sa cracling lakom za raspucavanje kao i sa cracling pastom.
Naučiti ćete i sve trikove sa šablonama na staklu.Odlična radionica sa svim " staklenim"  tajnama na jednom mjestu.
 
cijena radionice :   100,00kn
 
 
 
 
09.05.2012. ( srijeda )  od 16,30 do 18 h
 
POČETNI DECOUPAGE
--------------------------------------------------------------
Savršena radionica za početnike u decoupage tehnici.Ovo što čete danas naučiti  raditi na drvenoj ploćici,možete primijeniti na idiličan način i na bilo kojoj drugoj površini( keramika,staklo, plastika,
tekstil). Naučiti čemo kako pripremiti podlogu,koje boje koristiti,kako pravilno aplicirati ljepilo,salveticu i završni lak....... na sve što treba paziti prilikom ljepljenja,kako stopiti motiv sa  pripremljenom podlogom i još puno,puno toga.
 
cijena radionice :  65,00 kn
 


12,05.2012.  ( subota)  od  11 do 13 h 
SWEET DECOUPAGE + 2K FINE  CRACKLE
--------------------------------------------------------------------
Neodoljive daščice i fenomenalni 2k fine koji daje izgled  starinskih  pukotina nalik porculanu.......Mix tehnika sjenčanja ,pittorica......Novi " šećerni " shabby .Idealno za sve polaznike koji bi željeli naučiti nove trikove koje mogu kombinirati sa svim klasičnim postupcima koje koristite u decoupage tehnici.Na ovoj radionici radimo sa novom decoupage papirima u A4 formatu sa manjim motivima.
 
cijena  radionice: 120.00 kn
 


16.05.2012.  ( srijeda) od   17 do 19 h
  SHABBY CHIC - FRENCH STYLE
--------------------------------------------------------------------
Za razliku  od engleskog i talijanskog shabby chica efekta kojeg krase nježne pastelne boje , francuzi su ga  dodatno začinili jačim kontratima i zlatom.Ovaj električan stil vrlo brzo će nači svoje
obožavatelje jer je neopisivo neodoljiv, Podloga teracota  crijep.
 
cijena radionice:    90.00 kn
 
 
 
19.05.2012. (subota) od 11 do 13,30 h
 
 SHABBY CHIC NAMJEŠTAJ
----------------------------------------------------------------------
 
DANAS!   Naučite sve o shabby chic tehnici oslikavanje drveta, izrasdite i kući ponesite  jednu drvenu klupicu sami odaberite  idealan motiv i šablonu kojom čete ga upotpuniti.
Bitimen..........izuzetno bitan za današnje  druženje ,upravo uz njegovu pomož postižemo efekte zadimljenog drveta koji su izuzetno  autentični.
 
cijena radionice:   150.00 kn


 
23.05.2012.  ( srijeda )  od 17 do 19 h
TEKSTIL & PEČATI
---------------------------------------------------------------------------
S  nestrpljenjem  oćekujete radionicu da torbama i eto prilike da je  iskoristimo kao podloga i na njoj osim decoupage tehnike  naučimo raditi i stencil ( pečatiranje) sa NOVIM tintama  I NOVIM pečatima. Oslikavanje tekstila radionica je koja uvijek rezultira pravim malim modernim remek djelima i nerijetko je polaznice nose po gradu  i za njih dobivaju komplimente, provjerite zašto-
 
cijena radionice:   90,00 kn
 


26.05.2012. ( subota)   od 11 do 13 h
3D  DECOUPAGE "NEW WAY "
-------------------------------------------------------------------------------
Radionica u kojoj koristimo  gel pastu i das masu za modeliranje kako bismo dodatno naglasili motiv sa classic decoupage papira. Sasvim nova tehnika obrade classic papira  i sijenčanje WAX METALIK pastama - idealno za sve one koji bi željeli svoje znanje definitivno podići za nekoliko stepenica  više.
 
cijena radionice:  120.00 kn
 


30.05.05.2012.  ( srijeda)  od 17 do 18 h  
AQUAREL PITTORICO NA PLATNU - IZNENAĐENJE
---------------------------------------------------------------------------------
S obzirom da je to radionica -iznenađenje  ono što vam smijem reči je da smo  oduševljeni novim  trikovima  prelijevanja i stapanja boja uz pomoć raznih medija u svrhu postizanja prozirnog aquarel efekta.Upravo element  iznenađenja je ono što taj aquarel čini fantastičnim.Svi vi koji volite rastere i slojeve na koji se naknade aplikacije decoupage,ovo ne  biste smijeli propustiti.!
 
cijena radionice: 90 .00 kn